Liikunnan lisääminen

Me autamme sinua käytännön yksinkertaisilla vinkeillä lisäämään aktiivisuutta ja liikuntaa elämääsi. Kuntosi kasvaa ja jaksat enemmän, voit paremmin. Liikunnan terveyshyödyt ovat kiistattomat ja siitä on paljon tutkimusnäyttöä. Vähennät riskiäsi sairastua moniin kansansairauksiin merkittävästi.

Sopiva liikuminen on mukavaa ja nautinnollista! Lajivalikoimaa on onneksi paljon ja pienikin liike lasketaan. Helpoiten imu lähtee kunnollesi sopivan tasoiseen ja itseäsi kiinnostavaan liikuntaan. Voit liikkua yksin ja yhdessä. Liikunnan riemu!

Liikuntakeskuksia, urheiluseurojen toimintaa on valtavasti tarjolla. Raha ei ole liikkumisen este, vaikka niin helposti ajattelemme. Ryhmästämme voit löytää myös lenkki- tai pelikaverin.

Omat ennakkoluulosi ovat mahdollisesti yksi syy liikkumattomuuteen. Tilanteisiin, joissa ennakkoluulot ovat syntyneet, liittyy usein joitakin aikaisempia ikäviä kokemuksia ja etenkin tunteita. Autamme etäännyttämään tunteita ja voittamaan ennakkoluuloja mm. suhdeoppimisen avulla. Näitä työstämme yhdessä ryhmässä, muututtuasi naurat iloisesti itsellesi ja aikaisemmille ennakkoluuloillesi. Saatat nauttia, juuri siitä lajista, mitä olet koko ikäsi eniten vihannut. Nähdään!

ILOA-VOIMAA-TUKEA

Terveisin Voimautustiimi

 

Tärkeitä linkkejä!

Totea/kartoita:

Kehon kuntoindeksi -testit

Kuntoilijan helppo kestävyystesti

Ilmainen kuntotesti

Sykeanalyysi -hyvinvointiin ja urheiluun

Vinkkejä:

Pienipäätöspäivässä -lyhyet tietoiskut

Kalorien kulutus liikuntamuodoittain

Matka hyvään kuntoon -kampanjasivut

Kuntovalmentaja kännykkääsi

Samsung

Jabra

Tietoa:

Arvo- ja hyväksymispohjainen lähestymistapa

Mental training -Sweden Lars Erik Uneståhl

 

Tärkeitä tapahtumia! Suosittelemme!

Tähän tulee asiaan liittyviä muita ajankohtaisia tapahtumia valtakunnallisia, paikallisia…

KKI:n kampanja työyhteisöille ”hikoilematta rekassa kuntotason mittaukset” 15.5.-21.5.2017 (viikolla 20) Jyväskylän seudulla, Äänekoski ma, Keuruu ti ja  Paviljongin aukiolla ke-la 🙂 Kuljetusmessut, niinpä pe-la päivät suunnattu miehille -katso tarkemmin allaoleva linkki -nyt selvittämään lähtötilanne!

http://www.matkahyvaankuntoon.fi/application/files/6314/8656/0612/MHK_kiertue-esite2017.pdf

 

Muutostarinoita!

Tähän tulee kokemuksia muuttujilta -kaikkien tarvitsemia referenssejä…