Muutos-ryhmä

Kurssi sisältää 10 tuntia -moniammatillista ohjausta ryhmässä. Muutosmatka 9kk:tta -eihän se muuten synny!

Jos olet sitä mieltä, että kuureja ja konsultteja on ollut jo riittämiin ja vannonut, ettet enää koskaan ala yhdellekään kuurille. Olet juuri etsimämme muutos-ryhmäläinen. Meidän vahvuutemme on kipinän luominen ja ylläpitäminen toivomaasi muutokseen, motivaation vahvistaminen. Muutoksen täytyy olla heti alusta saakka iloinen ja voimavarjoja antava. Teemme muutosmatkastasi hauskan ja antoisan.

Ryhmä on sekaryhmä. Mikä tarkoittaa sitä, että samassa ryhmässä jollakin on sama tavoite kuin sinulla ja jollain toisella tavoitteena se, minkä sinä olet jo saavuttanut. Näin saat vertaistuen ja toisaalta tärkeä tavoitteen merkitys korostuu –tulee Sinua lähemmäksi. Arvojamme ovat yksilöllisyys, inhimillisyys ja elämänlaadun parantaminen. ILOA-VOIMAA-TUKEA!

Meillä kaikilla on valtavasti -liikaakin- tietoa muutokseen pääsemisestä, me annamme käytännön keinot sen toteuttamiseksi. Ykseinkertaisesti ja helposti omaksuttavasti. Konkreettisia keinoja tutkailla itseään ja muutoksen esteitä, lisätä tietoisuutta, työstää mielenesteitä ja ammentaa arvoista sitkeyttä vaikeisiin hetkiin, että saat viimeinkin toteutettua tärkeän muutoksen elämässäsi.

Palvelumuotoilu on vielä kesken ja pystyt siihen vaikuttamaan, sisältöön ja hintaan toivomuksillasi.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin muodostetaan sopivia ryhmiä ja suunniltellaan jokainen kurssi yksilöllisesti tarpeen mukaan ryhmäläisille sopivaksi, hinnaltaan, tapaamismuodoltaan jne. Erilaisina toteutustapoina nettikurssit, tietyssä tapaamispaikassa toteutettavat kurssit sekä esim. 1-2yön yli kurssit sopivassa paikassa.

Rynmäläisten kesken suljettu FB-ryhmä oppimisen tueksi sekä WhatsApp viestintään.

Nähdään!

 

TIIMIN esittely

Hei!

Olen Jaana Pelkonen työterveyslääkäri ja toiminut myös kuntoutuslääkärinä. Työssäni motivoin ihmisiä muutoksiin päivittäin.

Työtä tehdessäni koen usein riittämättömyyttä. Ihmiset tarvitsevat hieman enemmän tukea, että saisivat muutokset pysyviksi arjessaan. Yhteiskunnallisilla päätöksillä vähennettiin Kelan kuntoutusta työikäisille. Tästä käytännnön ristiriidasta sain idean tähän yritystoimintaan. Toisaalta eettisesti nämä muutokset kuuluvat vain ihmiselle itselleen -ei yhteiskunnalle tai työnantajille.

Minut tekee onnelliseksi mm. se, että n. 40v:tta tupakoinut mies, joka vähiten ajatteli lopettavansa tupakointia vastaanotolleni tullessaan  -lähtee onnellisena ja innokkaana tupakanpolton lopettajana ovesta ulos. Muutoksen tueksi kekseliäitä käytännön vinkkejä minulla piisaa ja positiivisuus ylläpitää toivoa sekä pitää vahvana mielikuvaa lopputuloksesta.

Olen sitkein kannustaja muutosmatkallesi. Jotta matka menisi mukavasti ja helposti tavoitteeseen -on olennaista osata pitää voimavarat hyvänä kokoajan. Minä autan Sinua tässäkin parhaan taitoni mukaan ja matkasta tulee yhdessä iloinen.

Ihmiset tarvitsevat erilaisen määrän tukea ja tarvittaessa saat myös yksilöohjausta minulta.

Muutos -Sinä pystyt! Nähdään!