DreaMe-valmennukset

DreaMe-1  suunnitteilla Kartanohotelli Saareen Reisjärvelle -ilmoittautuminen 31.1.2019 saakka. Valmennusvuorokauden pituus on tulopäivän klo 15:sta – lähtöpäivän klo 12:sta saakka. Yhteisen sopimuksen mukaan pe-la tai la-su.

Hintaan 200€ saat Muutosmatka-kalenterin omaksesi ja yksilöllistä, kokonaisvaltaista valmennusta yhden vuorokauden ajan tiimissä! Tunnet jälleen toivoa muutoksen suhteen, yhteenkuuluvuutta ja hyväksyntää ryhmässä. Voimavarasi lisääntyvät, lähdet kalenterin avulla etenemään kohti TAVOITETTASI, luotat vain prosessiin ja lunastat toiveesi. Olemme keränneet olennaisen tiedon yksinkertaiseen muotoon Sinua varten.

Kartanohotelli Saaressa majoitus täysihoidolla, myös saunomismahdollisuus (sisältää tulokahvit, myöhäisen päivällisen, iltapalan, aamupalan, lounaan ja kahvit sekä yöpymisen 2-hengen huoneessa).

http://kartanohotellisaari.fi/

Koko valmennus on jaettu kolmeen eri valmennuskertaan ja tapaamiset toteutuvat tiimioppimisen menetelmällä. Tapaamiskerralla sovitaan valmennettavien kanssa aina seuraava kerta yhdessä -n. 3kk.n välein nähdään. Hinta on sama kahdella tulevalla koulutuskerralla. Sitoudut vain koulutus kerrallaan mukaan. Voimme sopia myös seuraavat kaksi tapaamista johonkin muuhun paikaan -ihan kuinka ryhmä haluaa.

Meitä hemmotellaan idyllisessä ympäristössä. Antoisan kohtaamisen, rentoutumisen ja mukavan yhdessäolon avulla viritämme itsemme muutostielle -Sinä Onnistut!

Jos olet sitä mieltä, että kuureja ja konsultteja on ollut jo riittämiin ja vannonut, ettet enää koskaan ala yhdellekään kuurille. Olet juuri etsimämme valmennettava. Meidän vahvuutemme on kipinän luominen ja ylläpitäminen toivomaasi muutokseen, motivaation vahvistaminen. Muutoksen täytyy olla heti alusta saakka iloinen ja voimavaroja antava. Teemme muutosmatkastasi hauskan ja antoisan.

Ryhmä on sekaryhmä. Mikä tarkoittaa sitä, että samassa ryhmässä jollakin on sama tavoite kuin sinulla ja jollain toisella tavoitteena se, minkä sinä olet jo saavuttanut. Näin saat vertaistuen ja toisaalta tärkeä tavoitteen merkitys korostuu –tulee Sinua lähemmäksi. Arvojamme ovat yksilöllisyys, inhimillisyys ja elämänlaadun parantaminen. ILOA-VOIMAA-TUKEA!

Meillä kaikilla on valtavasti -liikaakin- tietoa muutokseen pääsemisestä, me annamme käytännön keinot sen toteuttamiseksi. Ykseinkertaisesti ja helposti omaksuttavasti. Kurssimaksu sisältää kassin, jossa on kaikki muutokseen tarvitsemasi materiaali. Konkreettisia keinoja tutkailla itseään ja muutoksen esteitä, lisätä tietoisuutta, työstää mielenesteitä ja ammentaa arvoista sitkeyttä vaikeisiin hetkiin, että saat viimeinkin toteutettua tärkeän muutoksen elämässäsi. Ryhmäläisten kesken perustetaan FB- ja WhatsApp-ryhmä viestintää varten.

Nähdään Kartanohotelli Saaressa! Ilmoittautumiset valmennukseen -lähde kanssamme LENTOON- sivun kautta. Olemme Sinuun mahdollisimman pikaisesti yhteydessä.

terveisin Voimautus-tiimi

 

TIIMIN esittely

Hei!

Olen Jaana Pelkonen työterveyslääkäri ja toiminut myös kuntoutuslääkärinä. Työssäni motivoin ihmisiä muutoksiin päivittäin.

Työtä tehdessäni koen usein riittämättömyyttä. Ihmiset tarvitsevat hieman enemmän tukea, että saisivat muutokset pysyviksi arjessaan. Yhteiskunnallisilla päätöksillä vähennettiin Kelan kuntoutusta työikäisille. Tästä käytännnön ristiriidasta sain idean tähän yritystoimintaan. Toisaalta eettisesti nämä muutokset kuuluvat vain ihmiselle itselleen -ei yhteiskunnalle tai työnantajille.

Minut tekee onnelliseksi mm. se, että n. 40v:tta tupakoinut mies, joka vähiten ajatteli lopettavansa tupakointia vastaanotolleni tullessaan  -lähtee onnellisena ja innokkaana tupakanpolton lopettajana ovesta ulos. Muutoksen tueksi kekseliäitä käytännön vinkkejä minulla piisaa ja positiivisuus ylläpitää toivoa sekä pitää vahvana mielikuvaa lopputuloksesta.

Olen sitkein kannustaja muutosmatkallesi. Jotta matka menisi mukavasti ja helposti tavoitteeseen -on olennaista osata pitää voimavarat hyvänä kokoajan. Minä autan Sinua tässäkin parhaan taitoni mukaan ja matkasta tulee yhdessä iloinen.

Ihmiset tarvitsevat erilaisen määrän tukea ja tarvittaessa saat myös yksilöohjausta minulta.

Muutos -Sinä pystyt! Nähdään!