DreaMe-valmennukset

DreaMe-valmennukset

 

Ryhmien järjestäjä:

Mikäli olet työnantaja, lomamajoituksen järjestäjä tai personal-trainer -olet etsimämme! Pilotoimme uutta toimintaa ihmisten henkilökohtaisten tärkeiden muutosten tueksi yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Tulemme pitämään ilmaisen Kipinä-tilaisuuden tiloihinne ja otamme teidät mukaan suunnittelemaan, mikälainen valmennus juuri teidän työntekijöille/asiakkaille ja toimintaanne sopisi.

Tuki voi olla pelkkää materiaalia, jota olemme tuottaneet muutosten tueksi tai sisältää myös valmennusta ryhmässä tai kohtaamisia kahdenkesken.

Asiakkaana: Jos olet sitä mieltä, että kuureja ja konsultteja on ollut jo riittämiin. Vannonut, ettet enää koskaan ala yhdellekään kuurille. Olet juuri etsimämme valmennettava. Meidän vahvuutemme on kipinän luominen ja ylläpitäminen toivomaasi muutokseen, motivaation vahvistaminen. Muutoksen täytyy olla heti alusta saakka iloinen ja voimavaroja antava. Teemme muutosmatkastasi hauskan ja antoisan.

Ryhmävalmennuksessa on sekaryhmä. Mikä tarkoittaa sitä, että samassa ryhmässä jollakin on sama tavoite kuin sinulla ja jollain toisella tavoitteena se, minkä sinä olet jo saavuttanut. Näin saat vertaistuen ja toisaalta tärkeä tavoitteen merkitys korostuu –tulee Sinua lähemmäksi. Vahvuutemme on kohtaaminen! Arvojamme ovat yksilöllisyys, inhimillisyys ja elämänlaadun parantaminen. ILOA-VOIMAA-TUKEA!

Meillä kaikilla on valtavasti -liikaakin- tietoa muutokseen pääsemisestä, me annamme käytännön keinot sen toteuttamiseksi. Ykseinkertaisesti ja helposti omaksuttavasti. Kurssimaksu sisältää kassin, jossa on kaikki muutokseen tarvitsemasi materiaali. Konkreettisia keinoja tutkailla itseään ja muutoksen esteitä, lisätä tietoisuutta, työstää mielenesteitä ja ammentaa arvoista sitkeyttä vaikeisiin hetkiin, että saat viimeinkin toteutettua tärkeän muutoksen elämässäsi. Ryhmäläisten kesken perustetaan FB- ja WhatsApp-ryhmä viestintää varten.

Ilmoittautumiset valmennukseen -lähde kanssamme LENTOON- sivun kautta. Olemme Teihin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä.

terveisin Voimautus-tiimi

 

TIIMIN esittely

Hei!

Olen Jaana Pelkonen työterveyslääkäri ja toiminut myös kuntoutuslääkärinä. Työssäni motivoin ihmisiä muutoksiin päivittäin.

Työtä tehdessäni koen usein riittämättömyyttä. Ihmiset tarvitsevat hieman enemmän tukea, että saisivat muutokset pysyviksi arjessaan. Yhteiskunnallisilla päätöksillä vähennettiin Kelan kuntoutusta työikäisille. Tästä käytännnön ristiriidasta sain idean tähän yritystoimintaan. Toisaalta eettisesti nämä muutokset kuuluvat vain ihmiselle itselleen -ei yhteiskunnalle tai työnantajille.

Minut tekee onnelliseksi mm. se, että n. 40v:tta tupakoinut mies, joka vähiten ajatteli lopettavansa tupakointia vastaanotolleni tullessaan  -lähtee onnellisena ja innokkaana tupakanpolton lopettajana ovesta ulos. Muutoksen tueksi kekseliäitä käytännön vinkkejä minulla piisaa ja positiivisuus ylläpitää toivoa sekä pitää vahvana mielikuvaa lopputuloksesta.

Olen sitkein kannustaja muutosmatkallesi. Jotta matka menisi mukavasti ja helposti tavoitteeseen -on olennaista osata pitää voimavarat hyvänä kokoajan. Minä autan Sinua tässäkin parhaan taitoni mukaan ja matkasta tulee yhdessä iloinen.

Ihmiset tarvitsevat erilaisen määrän tukea ja tarvittaessa saat myös yksilöohjausta minulta.

Muutos -Sinä pystyt! Nähdään!